Café De Peppel is residentie van fel-oranje en gifgroen!

carnavalsverenigingen-H.C.V. de Gangmakers
De Gangmakers houden hun primaire feestavond (de af en op) bij de Waarbeekzalen. Dit is echter voor bijvoorbeeld het verzamelen bij de uittredens geen geschikte locatie en zo is besloten om Café de Peppel als Stadsreseidentie te gebruiken.

Elk jaar op de 11e van de 11e breekt in Twente het carnaval in op de dagelijkse gang van zaken. Café de Peppel wordt dan “overgenomen” door twee carnavalsverenigingen; H.C.V. de Gangmakers en C.V. de Gifkikkers.

Tijdens de opening van de buiten-/stadsresidentie wordt dan voorafgaand aan het carnavalsfeest het spandoek boven de luifel tijdelijk vervangen en tot aan de optochten in februari kan het café overspoeld worden door deze carnavalsvierders uit Hengelo & Enschede alsmede hun vrienden vanuit die steden en ver daar buiten.

carnavalsverenigingen-C.V. de Gifkikkers
Een kleine en jonge vereniging die zijn oorsprong kent op het Enschedese Twekkelerveld. Door een relatief groot aantal leden uit Hengelo bestond de wens voor een tweede uitvalsbasis en is gekozen om Café de Peppel als Buitenresidentie te gebruiken.

Bel ons
+31 6 221 25 238

 

Logo Café de Peppel

Adres
Pastoriestraat 23
7551 DJ Hengelo

© Copyright 2017 Café de Peppel – All rights reserved.

Privacy Verklaring

Adres
Pastoriestraat 23
7551 DJ Hengelo

Bel ons
+31 6 221 25 238

 

© Copyright 2017 Café de Peppel – All rights reserved.

Privacy Verklaring